fbpx
Loading...
  • Pon - Pet 8:00 - 20:00 Sub 08:00 - 13:30

O nama

VISION CENTER PULA

CENTAR VIDA I SLUHA ISTRE

Optika Vision Center Pula nalazi se u samom srcu grada Pule na adresi Ciscuttijeva 18 i prva je optika u Istri koja u radu koristi Essilor AVA tehnologiju. Vision Center Pula najmodernija je pulska optika u kojoj posljednju riječ vodi tehnologija.

AVA tehnologija omogućava da osoba tijekom pregleda vida prolazi revolucionarno putovanje ka visokopreciznom vidu. Pomoću AVA tehnologije naš optometrista s lakoćom može odrediti i u konačnici propisati najtočniju dioptriju oka. Na tržištu, trenutno prisutni instrumenti za određivanje dioptrije oka, dioptriju mogu odrediti s točnošću 0,25 dioptrije dok Essilor AVA instrumenti dioptriju određuju s točnošću 0,01 dioptrije. Sam rezultat je mnogo jasniji i ugodniji vid.

Posjetite nas u našem ugodnom ambijentu, a naše stručno, ljubazno i pristupačno osoblje stoji vam na raspolaganju. Veliki naglasak stavljamo na prijateljski odnos kao i individualni pristup svakom pacijentu.

Osim specijalističkog pregleda vida i ispitivanje sluha u našoj optici besplatno izmjerite očni tlak, odaberite svoje nove dioptrijske ili pak sunčane naočale.