fbpx
Loading...
  • Pon - Pet 8:00 - 20:00 Sub 08:00 - 13:30

AKCIJA 1+1 GRATIS – Dva progresiva po cijeni jednog

AKCIJA 1+1 GRATIS – Dva progresiva po cijeni jednog

Sloboda vida bez mučenja i ograničavajućih smetnji – vlastiti je izbor! Nema razloga da se patite kada vid postaje mutan ili sve više i više udaljavate novine ili mobitel kako bi izoštrili sliku i bolje vidjeli. S godinama, oči se mijenjaju, posebno u ovo vrijeme rada od kuće i cjelodnevnog gledanja u razne ekrane. Upravo zbog toga,  naše oči sve teže fokusiraju predmete koji se nalaze nadohvat ruke. To nije dobrodošla pojava pogotovo za osobe koje nikada do sada nisu imale problem s vidom. Međutim, to je prirodna pojava i s njom se susreće većina populacije nakon 40-te godine života, a zove se prezbiopija. No, ne treba se zabrinjavati jer postoji rješenje – samo ga treba potražiti što prije. Ukoliko na vrijeme ne obavite specijalistički pregled vida, naprezanje očiju može dovesti i do drugih neželjenih zdravstvenih komplikacija.

POLOVINA PACIJENATA U 40-TIMA PATI OD PROBLEMA VIDA NA BLIZINU

Simptomi, koje ne treba zanemariti:

  • Umorne oči, glavobolja, posturalna nelagoda
  • Prve teškoće pri čitanju, škiljenje i istezanje ruke

VARILUX® progresivi dizajnirani su na način da bez napora daju oštar vid u najzahtjevnijim uvjetima osvjetljenja i različitim udaljenostima, uz manje naprezanje očiju kod gledanja u mobitel i radu na računalu. Pružaju kristalnu jasnoću, veću udobnost i prirodni vid. Najvažnija karakteristika im je da se na njih oči brzo prilagode, a kada im se doda i Transitions tehnologija, zagarantirana je potpuna sloboda u pokretu i oštar vid na svim udaljenostima i svim svjetlosnim uvjetima, na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Jeste li znali?

  • Upotreba mobitela promijenila je udaljenost čitanja
  • Nova prosječna udaljenost za čitanje je 33.8 cm u odnosu na prijašnjih 40 cm kada su se više čitale novine i knjige 
  • U Europi se 30 milijuna osoba u 40-tima bori s vidom na blizinu, a tek 1 od 3 osobe je potražila rješenje kod stručnjaka za vid