fbpx
Loading...

VISION CENTER PULA

VISION CENTER PULA

Essilor naočalne leće

Korigirajte svoj vid

  • Varilux

Varilux je progresivna leća za korekciju vida. To znači da možete vidjeti na blizinu, daljinu i sve između, bez napora.

Varilux X series

Varilux X series je prva Varilux leća koja osigurava najprirodniji položaj tijela za svakodnevne aktivnosti,

  • Eyezen

Zaštitite svoj vid

  • Transitions
  • Eye Protect System
  • Xperio

Bolja prozirnost

  • Crizal

Varilux X series

Varilux X series je prva Varilux leća koja osigurava najprirodniji položaj tijela za svakodnevne aktivnosti.

Varilux E series

Varilux E series je progresivna leća dizajnirana za korekciju vida koja pruža stabilan i oštar vid od trenutka kada koristite svoje naočale.

Varilux Physio

Varilux Physio leće pružaju visoku rezoluciju vida.

Varilux Comfort

Udoban, oštar vid od trenutka kada ih počnete nositi. Varilux Comfort pruža vam potpunu sigurnost u svakodnevnim situacijama.

Varilux Digitime

Progresivne leće posebno dizajnirane za radu u uredu, ispred računala. Savršena oštrina vida za vaše uredske aktivnosti.

Eyezen

Jednojakosne leće za korekciju vida. Odmaraju oči za vrijeme dugog gledanja u ekran – uživajte u konektiranom životu, uz odmorne oči.

Zaštitite svoje oči

Transitions

Iskoristite Transitions za bolji vid. Optimizirajući količinu svjetla koja dopire do oka, Transitions smanjuje blještanje, umor i napetost oka.

Transitions® Signature® Gen8™

Osmišljene kako bi vašim očima pružile bolji vid i zaštitu, ovo su naše najprozirnije fotoosjetljive naočalne leće koje se najbrže prilagođavaju svjetlosnim uvjetima, dostupne su u 7 različitih boja.

Transitions® Xtractive® New Generation

Fotoosjetljive naočale koje se aktiviraju i unutar automobila. Aktiviraju se pod djelovanjem UV zraka i vidljivog svjetla; u zatvorenom prostoru maju suptilnu nijansu boje, a na suncu su ekstra tamne tamne za dodatnu zaštitu od jakog sunčevog svjetla. Dostupan u 3 klasične boje.

Transitions® Xtractive® Polarized™

Transitions® XTRActive® Polarized™ naočalne leće: jedinstvena tehnologija polarizacije od sada je dostupna i u fotoosjetljivim lećama; od prozirnih u zatvorenom prostoru do tamnih, polariziranih vani. Dostupne u klasičnoj sivoj boji.

Eye Protect Sistem

S Eye Protect Systemom ukomponiranim u leći dobivate svakodnevnu zaštitu od štetnog plavog svjetla i UV zraka.

Xperio

Sa sunčanim lećama najbolje ste zaštićeni na otvorenom prostoru. Dostupne su u velikom rasponu boja, s polarizacijom i zrcalnim efektom.

Postignite jasan vid

Crizal

Kombinirajte Crizal kako biste dobili cjelovito rješenje za vaš vid. Dorada koja poboljšava oštar vid i štiti vaše leće od neprijatelja vida.